Liderul ALDE Sălaj, jr. Valeriu Crișan: Guvernul stereotip

Guvernul Orban deja are un comportament stereotip: când nu știe cum să acționeze,atunci blochează tot. Este ceea ce vrea să facă și azi prin prelungirea stării de alertă pe totcuprinsul țării.

Habarniști și neavând nicio imagine exactă a hărții infectării cu Covid,Orban și ai lui preferă să dea o decizie care să afecteze întreaga țară, în loc să citeascălegile și să instituie starea de alertă local/județean, acolo unde sunt focarele de infecțiecare necesită măsuri urgente Guvernul PNL ar trebui să înceteze să mai foloseascătestarea și prezentarea rezultatelor în stil alarmist, doar ca să inducă panica în populației.

Un Guvern competent și responsabil ar fi trebuit să facă o testare la scară largă pentru aidentifica zonele cu răspândire accentuată unde era urgent să se ia măsuri, astfel încâtzonele respective să fie izolate. În România condusă de Iohannis & Orban nu știm unde sunt riscurile cele mai mari, nuștim câți oameni au fost testați, nu știm zonele unde sunt focare pentru a putea evita, nuaflăm decât când presa, ocazional, prezintă astfel de date.

În România condusă deIohannis & Orban nu ne putem feri de îmbolnăvire decât singuri.

Comunicat de presă – Președinte ALDE Sălaj, jr. Valeriu Radu Crișan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.