Liderul ALDE Sălaj, Valeriu Radu Crișan, i-a în calcul o posibilă candidatură la parlamenare

Unul dintre cei mai tineri și experimentați politicieni din Sălaj, Valeriu Radu Crișan – președintele ALDE Sălaj își dorește să devină parlamentar și spune că deciziile privind alegerile parlamentare vor fi tranțate în această dupămasă la București.

„Alegerile parlamentare în cadrul ALDE se vor tranșa în cursul zilei de azi în cadrul Biroului Politic Central, urmând să vă transmitem deciziile luate.

În legătură cu strțngerea semnăturilor, îmi păstrez aceeași opinie pe care am avut-o anterior alegerilor locale, respectiv că Guvernul României obligă candidații la strângerea semnăturilor în contradicție cu propriile lor decizii prin care solicită populației evitarea contactelor directe. Ori, nu realizez cum în opinia Guvernului pot fi strânse semnăturile necesare susținerii candidaților, în condițiile în care ei se contrazic în propriile lor hotărâri.

I-au în calcul o eventuală candidatură la alegerile parlamentare”, ne-a transmis președintele ALDE Sălaj, Valer Crișan.


Valeriu Radu Crişan este preşedinte ALDE Sălaj din 27 august 2018. De profesie jurist, Valeriu Crişan are 46 de ani, este căsătorit, iar soţia lui este medic specialist neurologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Valeriu Crişan a fost timp de 4 ani vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. A început să facă politică la 31 de ani, în cadrul organizaţiei PNL Sălaj, acolo unde a urcat treptat în ierarhia funcţiilor, devenind la un moment dat prim-vicepreşedinte al PNL Sălaj.

Ce ar face Valeriu Crişan dacă ar fi ales parlamentar?

L-am întrebat cu ce proiecte s-ar duce în Parlament, dacă sălăjenii i-ar acorda votul, iar răspunsul a fost pe măsură. Valeriu Crişan susţine că ar fi necesară o lege pentru toţi cei care comentează la adresa unei personalităţi publice, acesteia să îi fie cunoscute datele de identificare pentru a evita fake-news-urile sau identităţile false şi pentru a exista o dezbatere corectă, care să fie în beneficiul societăţii noastre. Un alt proiect pe care Valeriu Crişan l-ar susţine în Parlament este reducerea veniturilor parlamentarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.