Liderul ALDE, Valeriu Radu Crișan, a intrat OFICIAL în lupta pentru Consiliul Județean Sălaj

Valeriu Radu Crişan este candidatul ALDE Sălaj, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj


În jurul orei 14.00, liderul ALDE, Valeriu Radu Crişan, și-a depus oficial candidatura pentru președinția Consiliul Judeţean, dar și lista pentru consilierii județeni.

Alături de Valeriu Crişan au fost prezenţi Traian Opriş – de profesie jurist situat pe locul doi pe lista de consilieri județeni, dar şi Ludovica Breban, candidatul ALDE la funcția de primar al Municipiului Zalău.

Preşedintele ALDE, Valeriu Radu Crișan, susţine că echipa sa este una complet nouă, profesionistă, dornică să muncească în folosul cetăţenilor.

“ALDE Sălaj a depus candidaturile pentru preşedintele Consiliului Judeţean şi membri Consiliului Judeţean. După cum o să observaţi şi în lista de candidaţi, ALDE Sălaj participă la aceste alegeri numai cu oameni noi, care nu au mai făcut politică, profesionişti, care sunt şi de faţă lângă mine – Opriş Traian care este locul doi pe listă, un jurist cu vastă experienţă şi colega mea, Ludovica Breban, director executiv la CECAR. Este important ce vor sălăjenii. Dacă sălăjenii vor schimbarea, dacă vor profesionişti, dacă vor ca administraţia publică să lucreze în interesul lor, echipa ALDE a ieşit cu profesionişti în cadrul alegerilor locale”, susţine Valeriu Radu Crişan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.