Liviu Balint un traseist magnific care acum e la PNL

Deputatul Liviu Balint, alias Como din Jibou. Un traseist magnific UNPR-ist care acum e la PNL.

La 46 de ani este în Parlament în Comisia de Sănătate și Familie. Deputat. A devenit director general la Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj în 2014. La vârsta de 43 de ani.

Straniu este că, cu numai doi ani în urmă, la 41 de ani, omul era un absolvent de liceu industrial cu o lipsă de experiență năucitoare. Singura experiență este în „afaceri” – firma lui a dat o gaură statului de 120.249 de lei și o scurtă experiență de „director” la o firmă de Bingo. Este însă anul de grație 2012, iar el este șeful UNPR Sălaj, lucru care facilitează o mulțime de minuni.

În următorii trei ani omul termină două facultăți, de drept și de administrație publică, și două mastere – unul în comunicare și unul în drept european, trei la Universitatea Ecologică București și unul în Arad. Asta, în timp ce el este „afacerist” în Sălaj.

Duhul menirii îl lovește în martie 2014, timp în care făcea și două mastere – comunicare si drept european. Cel mai probabil Dumnezeu înșuși îi ordonă cu vocea lui Oprea să facă cursul „Programul de Educaţie Medicală Continuă: MANAGEMENT SPITALICESC”. Îl termină strălucit în trei luni, în iulie. Exact în aceeași lună devine, coincidență, director general la Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj.

Vorbește îngrozitor de prost noroc totuși că este agramat și foarte plictisitor.

#PNLetoxic #nuvăoprișațipeeldevot #nutotei

Sursa Valeriu Nicolae Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.