Lozna: Alin Pocol, unul dintre cei mai gospodari primari

Primăria Comunei Lozna a demarat mai multe proiecte de investiții atât pentru modernizarea infrastructurii rutiere, cât pentru modernizarea unităților școlare din comună 🇹🇩

Comuna #Lozna este condusă din 2016 de liberalul #Alin #Gabriel #Pocol, aflat la primul mandat de primar. Pocol Alin a fost viceprimar al comunei în mandatul 2012-2016.

În acest moment administrația locală are în execuție două proiecte importante privind infrastructura rutieră și aducțiune de apă potabilă.

Primul proiect privește modernizarea și asfaltarea străzilor din comuna Lozna pe o lungime totală de 17 kilometri, din care 10 kilometri finalizați. Proiectul de investiție este finanațat prin PNDL 2 și are o valoare totală de 115 milioane de lei.

Al doilea proiect derulat în acest moment în Lozna este cel privind aducțiunea de apă potabilă de la Preluci în Valea Loznei, pe o lungime de 8 kilometri. Proiectul are finanțarea asigurată prin PNDL 2 și are o valoare de 200.000 lei. Beneficiari sunt 120 de familii care vor avea apă potabilă în case.

Astăzi, 28 mai, primarul Alin Pocol împreună cu consilierii locali au participat la recepția lucrărilor de modernizare a Școlii din satul Preluci. În cadrul proiectului finanțat din bugetul local, s-au executat lucrări de modernizare în interiorul clădirii (zugrăveli, parchet, mobilier, etc), au fost construite grupuri sanitare (WC) în interiorul școlii și a fost schimbat acoperișul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.