Lucrări aflate în desfășurare de echipele SC Citadin Zalău SRL

Compania SC Citadin Zalău SRL aflată în subordinea Primăriei Municipiului Zalău, a început primăvară în forță și a deschis mai multe șantiere unde lucrările sunt în desfășurare și urmează să fie finalizate cât mai repede.

1. Zona Casnica: amenajare platformă de parcare – realizat 90%

În cadrul șantierului au fost executate următoarele tipuri de lucrări: ziduri de sprijin; bordure noi; trotuare și accese cu pavaj la blocuri; canalizare pluvială; amenajare spațiu verde; iluminat public pe LED. În perioada imediat următoare urmează asfaltarea platformei de parcare și vor fi create aproximativ 30 de noi locuri de parcare.

2. Modernizare strada Plevnei din cartierul Ortelec

Este vorba de modernizarea străzii în lungime de 450 metri cu o lățime de 5 metri parte carosabilă, unde vor fi montate borduri noi, iar după sărbătorile Pascale urmează așternerea celor două straturi de asfalt.

3. Amenajare drum vicinal, legătură între str. Plevnei și str. Fabricii

Pentru a descongestiona traficul în zona străzii Porolissum, unde se lucrează la rețeaua de canalizare, Citadin a amenajat (pietruit) un drum vicinal în lungime de 850 metri care face legătura între strada Plevnei și strada Fabricii.

4. Modernizarea străzi Mircea cel Bătrân din Zalău (parțial)

Echipele Citadin lucrează la modernizarea unei lungimi de 90 de metri din strada Mircea cel Bătrân, doar porțiunea din stradă care este în domeniul public al Primăriei Zalău. Lucrările de modernizare sunt executate pe porțiunea de la accesul din strada Ștefan cel Mare și până la zona de case.

Pe această porțiune se execută următoarele tipuri de lucrări: trotuare, borduri, sistem rutier nou la drum, canalizare pluvială, tubulatură pentru curenții slabi și internet, așternerea celor două straturi de asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *