Lucrările de modernizare a Școlii Silvania, de 1 milion de euro, vor începe la primăvară

”Școala Gimnazială ”Silvania” va fi modernizată cu 1 milion de euro! Primarul Cristian Lazăr anunță că a fost emis ordinul pentru proiectare, astfel că execuția propriu zisă a lucrărilor va începe în primăvară.

Valoarea proiectului este de aproape 1 milion de euro. Ordinul pentru proiectare a fost emis și durează patru luni, după care începe execuția lucrărilor care vor dura 24 de luni. Banii alocați educației sunt o investiție pe termen lung, pentru oraș și pentru generațiile de mâine.

„Modernizarea Școlii Silvania în linie dreaptă!
Am fost cu proiectantul și cu constructorul la una dintre clădirile reprezentative ale orașului pentru a avea o primă evaluare a stării de fapt, pentru a avea o imagine cât mai precisă în așa fel încât să meargă totul cât mai eficient. Ordinul pentru proiectarea lucrării a fost dat, iar lucrările vor putea începe peste aproximativ 5 luni, când și vremea va permite deschiderea șantierului. Se vor realiza lucrări de înlocuire a șarpantei, învelitorii, a geamurilor, se vor executa finisaje în așa fel încât să putem pune în valoare clădirea și ca un reper al patrimoniului local.
Investiția se ridică la aproximativ un milion de euro.
Băieți, spor la treabă!”, transmite primarul Orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.