MafiaPNL: Europarlamentarul Terhes cere demisia Guvernului Orban

MafiaPNL la baute si trabuce dupa ce au impartit Romania ca pe o prada.

PNL a tinut in arest la domiciliu o tara intreaga pentru 2 luni, timp in care nomenclatura mafiota liberala a furat sute de milioane de euro si a impartit toate functiile publice, de parca tara era mosia lor.

Aveti in aceasta fotografie imaginea clara a dispretului si arogantei acestei nomenclaturi neocomuniste fata de romani:

– daca pentru functionarii de rand e interzis sa fumeze in cladiri publice, mafia liberala se vede ca e deasupra legii;

– in timp ce in aceasta perioada romanii carora le-a murit cineva drag nu puteau sta mai multi de opt la inmormantare, mafiotii liberali n-au nicio problema sa stea in grup la chefuit;

– in timp ce la ordinul mafiei liberale sute de mii de romanii au fost nenorociti cu amenzi astronomice, nomenclatura liberala nu are o problema sa incalce regulile impuse chiar de ea.

Pentru prieteni totul, pentru dusmani legea – e dictonul dupa care noua nomenclatura pretins liberala conduce Romania.

Fotografia aceasta reconfirma ce am mai spus: PNL si-a pierdut si latura nationala si latura liberala.

Un partid national nu si-ar bate joc de tara, iar un partid liberal nu si-ar bate joc de drepturile si libertatile oamenilor.

P.S. Ca orice nomenclatura mafiota care se respecta, si mafia PNL are sclavi in presa care o apara cand calca in picioare oamenii si legea. Va puteti convinge singuri citind comentariile unor pretinsi jurnalisti, care incearca sa explice de ce dispretul manifestat de mafia liberala fata de cetateni si lege nu e atat de grav. Treceti peste propaganda si raspundeti-va singuri: vi se pare, in conditiile actuale, normala sau scuzabila atitudine celor din poza? DEMISIA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.