Mai mulți șoferi prinși băuți la volan pe drumurile din Sălaj

Conducere sub influența alcoolului- comuna Bobota

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Sărmășag au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența alcoolului.

În fapt, la ora 20:50, polițiștii au oprit în trafic, în localitatea Bobota, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, din comuna Bobota.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducere sub influența alcoolului- comuna Someș Odorhei

La data de 19 octombrie a.c., ora 21:19, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au depistat în trafic un conducător auto aflat sub influența alcoolului.

În fapt, polițiștii au oprit în trafic, pe Drumul Comunal 17, în localitatea Someș Odorhei, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un localnic.

Șoferul, de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducere sub influența alcoolului- comuna Crișeni

La data de 19 octombrie a.c., ora 22:00, polițiștii Biroului Rutier Zalău au depistat în trafic, pe strada Orășel, din Crișeni, un conducător auto aflat sub influența alcoolului.

Șoferul, de 52 de ani, din județul Alba, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Respectați normele rutiere! Infracțiunile la regimul rutier sunt prevăzute și pedepsite de Codul penal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.