Marius Budăi: „Suntem aproape de forma finală a măsurilor economice”

Marius Budăi, ministrul Muncii, a vorbit la Guvern despre măsurile de sprijin care vor fi adoptate de Guvern în perioada următoare.

Cabinetul Ciucă s-a reunit în şedinţă pentru a stabili măsuri care să contrabalanseze scumpirile cu care se confruntă românii.

Nu vin însă veşti prea bune. Guvernul a hotărât să amâne măsura voucherelor de 50 de euro pentru românii cu venituri mici.

Chiar în timpul şedinţei, mii de oameni au protestat sub geamul Guvernului Ciucă, revoltaţi din cauza scumpirilor.

Oamenii au cerut Executivului să vină cu măsuri concrete pentru scăderea preturilor la alimente, carburanţi, curent şi gaze şi pentru evitarea unei crize alimentare.

Marius Budăi, despre proiectul de lege care urmează să cuprindă măsuri de protecţie socială

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit miercuri despre măsurile de sprijin de care vor beneficia românii cu venituri mici, dar şi despre strategia naţională privind drepturile pentru persoanele cu dizabilităţi.

„Guvernul a mai luat în luna ianuarie un pachet social pe care l-am implementat  şi venim şi cu acest pachet de măsuri şi, dacă va mai fi cazul vom veni şi cu  alt pachet de măsuri. Noi suntem puşi aici să avem grijă de cetăţenii români. Decizia finală va fi luată în coaliţia politică. Noi ne dorim cât mai repede. Nu am fost la ultima şedinţă de Coaliţie politică, dar din câte ştiu eu, suntem cam pe forma finală. Este îndemâna noastră, a miniştrilor, atunci când primim dispoziţie de la coaliţia politică, să implementăm acele măsuri într-un timp cât mai scurt”, a declarat Marius Budăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *