Membrii PSD Zalău au o ocazie rară! Să îl aleagă pe viceprimarul Teodor Bălăjel președinte în locul lui Călin Forț și să reformeze organizația

Memebrii PSD Zalău sunt chemați să voteze o nouă conducere a organizației poimâine, joi 27 octombrie, de la ora 18.00, în sala de spectacole a clădirii Transilvania.

Au ocazia să-l aleagă președinte pe viceprimarul Teodor Bălăjel, căruia mulți membri i-au cerut să candideze, nemulțumiți de actuala structură de conducere, în vârful căreia se află Călin Forț, care este șeful organizației din 2020, când a fost singur candidat și nu l-a concurat nimeni.

Sunt alegeri cerute de conducerea de la București a PSD, care vrea oameni reprezentativi, apreciați în comunitate, cu care să crească șansele partidului la alegerile locale, parlamentare și prezidențiale din 2024.

Oamenii de caracter din PSD Zalău îl vor pe Bălăjel

În jurul lui Teodor Bălăjel, pentru alegerile din PSD Zalău s-a constituit un sprijin important din partea unui nucleu de membri cu recunoaștere în comunitate pentru intergritatea lor și pentru faptul că sunt profesioniști.

Echipa care merge în aceste alegeri cu susținerea pentru Teodor Bălăjel președinte îi are în componență inclusiv pe cei mai importanți dintre aleșii în Consiliul Local Zalău, care au făcut o echipă de succes cu primarul Ionel Ciunt și cu viceprimarul Teodor Bălăjel în dezvoltarea orașului din ultimii ani.

Consilierii municipali Iulian Popiț, Gheorghe Taloș și Dan Bercean sunt reprezentativi pentru echipa lui Bălăjel, în care se mai află și trei dintre cei mai importanți membri ai organizației de tineret – avocat Iulia Costina, Andreea Nicoară, antreprenor, și inginerul Sorin Criste. Echipa care își asumă lupta pentru a-i convinge pe membrii PSD Zalău să li se alăture are 15 nume, persoane curajoase care își asumă opoziția față de Călin Forț.

De ce Teodor Bălăjel 

Foarte cunoscut în rândul zălăuanilor pentru caracterul său, foarte activ și ferm pentru rezultate în Zalău, viceprimarul Teodor Bălăjel a apărut ca variantă la conducerea organizației municipale PSD după ce colegii i-au cerut să aducă și în PSD Zalău din pragmatismul și eficiența de care a făcut dovadă în transformarea orașului.

Dacă viceprimarul Teodor Bălăjel este ales președinte al PSD Zalău, organizația face clar un salt important în afirmarea și consolidarea ei, cu un leadership cu pragmatism verificat și de succes, și mai ales prin transferul către partid a simpatiei de care se bucură Teodor Bălăjel din partea publicului.

Teodor Bălăjel a fost ales de zălăuani de patru ori în Consiliul Local, iar acum este la al doilea mandat de viceprimar. Poziție din care s-a afirmat, din 2016, ca omul cu cea mai valoroasă experiență și ca cel mai de acțiune pentru proiectele de dezvoltare a Zalăului, atât în ce privește obținerea finanțărilor, cât și realizarea lucrărilor.

Pregătirea și experiența profesională și-au spus cuvântul. Teodor Bălăjel a fost șef de promoție la absolvirea Facultății de Mecanică a Institutului Politehnic Traian Vuia din Timișoara. A putut așadar să aleagă între repartiția în cercetare și repartiția în producție. A preferat Combinatul de Utilaj Greu din Cluj-Napoca. A venit acasă, la Zalău, și a parcurs toate etapele profesionale, de la șef de atelier, șef de secție, șef de producție, director de fabrică.

A dovedit că este preocupat să dezvolte orașul prin implicarea în atragerea de fonduri. Teodor Bălăjel spune că administrația a valorificat la maxim tot ce înseamnă accesarea banilor europeni. Iar zălăuanii știu și că Teodor Bălăjel este foarte implicat în realizarea fizică a proiectelor pentru dezvoltarea orașului și că are viziune pentru aceasta.

Aprecierea zălăuanilor pentru Teodor Bălăjel este confirmată de un sondaj online care s-a dovedit de mare interes pentru locuitorii orașului, având în vedere numărul mare de participanți, peste 700. Sub întrebarea ”În cine aveți încredere?”, au fost supuse votului 9 persoane cunoscute cu influență în comunitate. Majoritatea covârșitoare a zălăuanilor, 43 la sută, s-au pronunțat în favoarea lui Teodor Bălăjel. Al doilea este Vasile Bulgărean, cu 15 la sută, la o distanță foarte mare, cu 28 de procente în urma lui Bălăjel.

Actualul președinte al PSD Zalău, Călin Forț, obține 6 la sută din voturi. Sondajul nu l-a inclus pe primarul Zalăului, Ionel Ciunt, fiind cunoscut că acesta este foarte popular în Zalău și e de presupus că s-a dorit să se afle cine este apreciat în lipsa lui.

Susținătorii lui Teodor Bălăjel și argumentele pe care le aduc în favoarea lui

Iulian Popiț – avocat, absolvent al Facultății de Drept din Cluj-Napoca, master in Drept Penal. Din 2013 este avocat definitiv.

„Teodor Bălăjel este omul dedicat în orice face, o persoană capabilă fără doar și poate, care a dovedit până în prezent că se poate ocupa de nevoile cetățenilor, de nevoile orașului. Este omul care este preocupat de reconstrucția municipiului Zalău”.

Iulia Costina – avocat, absolventă a Facultății de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, master în Dreptul European al Afacerilor, în curs master în Administrație Publică la SNSPA. Din 2012 este avocat definitiv.

”Teodor Bălăjel este un om care a dovedit că se implică, atât în interiorul partidului, cât și în administrație, cu rezultate vizibile. Multe dintre cele mai frumoase proiecte derulate de Primăria Zalău i se datorează.”

Andreea Nicoară – absolventă de studii superioare în administrație publică FSPAC din cadrul UBB Cluj, antreprenor din 2017.

“Pînă în momentul de față, Teodor Bălăjel a demonstrat foarte multe din punct de vedere a administrării orașului și cred că are de adus multe în PSD Zalău, care are nevoie de o bună organizare, pentru o bună funcționare. Mizăm pe el ca președinte.”

Sorin Criste – inginer, absolvent al Universității Tehnice din Cluj – Facultatea de Instalații și Construcții, deține un master în domeniul ingineriei construcțiilor. Are o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor.

„Îl vrem pe Teodor Bălăjel lider la PSD Zalău, pentru că a dovedit că este un lider, un model ca om de acțiune. Știe toată lumea că este o plăcere să lucrezi alături de el, pentru că ai rezultate”

Gheorghe Taloș – a absolvit Facultatea de Subingineri din Baia Mare, activează in mediul privat de 30 de ani. Este consilier municipal la al doilea mandate, o voce care a contat mult pentru buna funcționare a adminsitrației Zalăului.

“Viceprimarul Teodor Bălăjel a dovedit prin faptele sale că este omul potrivit în fruntea PSD Zalău. Este un om onest, cu o largă apreciere în publicul zălăuan și prin alegerea sa PSD Zalău va avea numai de câștigat”.

Bercean Dan – de 15 ani director la o companie privată, lider de piață în domeniul construcțiilor, consilier municipal la al doilea mandate, foarte apreciat pentru integritate și profesionalism.

“Pentru funcția de președinte al PSD Zalău, pe Teodor Bălăjel îl recomandă rezultatele mari din administrație. Trebuie să continue lucrările începute împreună cu domnul primar, Ionel Ciunt, și, implicit, cu Consiliul Local, dar îl vrem alături și ca președinte al PSD Zalău.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.