Membrii PSD Zalău își aleg prin vot secret președintele între Bălăjel și Forț – Cetățenii Zalăului au votat categoric, cu numele la vedere, pentru viceprimarul Teodor Bălăjel

Membrii organizației PSD Zalău votează joi, 27 octombrie, de la ora 18.00, în sala de spectacole a clădirii Transilvania, pentru o nouă conducere. La funcția de președinte al PSD Zalău candidează viceprimarul Teodor Bălăjel și Călin Forț. Forț este șef la PSD Zalău din 2020, când nu a avut contracandidat.

Este de mare interes cum vor vota acum membrii PSD Zalău, în condițiile competiției dinte Teodor Bălăjel și Călin Forț. Pentru că rezultatul va dezvălui modul în care cei care sunt în partid se regăsesc în realitatea pe care o văd cetățenii Zalăului. Se va vedea clar dacă membrii PSD Zalău sunt în acord cu cetățenii.

Sondaj în rândul cetățenilor Zalăului – Bălăjel 43%, iar Forț 6%

Aprecierea foarte mare de care se bucură viceprimarul Teodor Bălăjel în rândul zălăuanilor este confirmată de un sondaj desfășurat online la începutul acestei luni. Pentru acest sondaj, zălăuanii au manifestat un interes deosebit. Au votat până la închiderea sondajului peste 700 de zălăuani, care au răspuns la întrebarea ”În cine aveți încredere?”, fiind supuse votului 9 persoane cunoscute cu influență în comunitate. Este de remarcat la acest sondaj că zălăuanii care au votat au făcut-o ”la vedere”, adică și-au asumat dezvăluirea identității lor în dreptul celui pe care îl preferă ca persoană de încredere în Zalău.

Majoritatea covârșitoare a zălăuanilor, 43 la sută, s-au pronunțat în favoarea lui Teodor Bălăjel.

Al doilea agreat de zălăuani este Vasile Bulgărean, cu 15 la sută, la o distanță foarte mare, cu 28 de procente în urma lui Bălăjel. Actualul președinte al PSD Zalău, Călin Forț, s-a ales în acest sondaj popular cu doar 6 la sută din voturi. Sondajul nu l-a inclus pe primarul Zalăului, Ionel Ciunt, fiind cunoscut că acesta foarte popular în Zalău și e de presupus că s-a dorit să se afle cine este apreciat în lipsa lui.

Zălăuanii pot vedea până în cabina de vot

În condițiile date, devine foarte interesant pentru publicul zălăuan cum votează membrii PSD. Dacă în PSD Zalău proporția voturilor pentru Bălăjel sau Forț este mult diferită față de sondajul în care s-au exprimat cetățenii, înseamnă că în politică sunt alte interese decât cele ale zălăuanilor. Mai bine zis, ar reieși că în PSD Zalău sunt mai mulți cei care urmăresc interese proprii decât cei care urmăresc interesele cetățenilor.

Știe cineva ce se întâmplă cu un partid care merge împotriva așteptărilor populației !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.