Mesajul primaului Zalăului, Ionel Ciunt cu ocazia Zilei Veteranilor de Război

Dragi eroi ai neamului românesc,

În ultima perioadă vorbim tot mai mult despre #EROI, despre cei care “se remarcă prin vitejie sau prin fapte extraordinare”. Astăzi ne îndreptăm gândul către #VeteraniiDeRăzboi, eroii care au luptat pentru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a României.
#ZiuaVeteranilordeRăzboi întărește în inimile noastre respectul și recunoștința care li se cuvin înaintașilor pentru faptele mărețe realizate în momente de cumpănă ale istoriei.
În acest an vă vom sărbători diferit. Nu ne putem întâlni în cadrul ceremoniei organizată an de an în cinstea domniilor voastre, nu vă putem strânge mâna și mulțumi pentru sacrificiile depuse în apărarea țării, dar nu v-am uitat. Înălțăm gânduri de sănătate și bucurie, pe care Dumnezeu să le reverse asupra dumneavoastră.
Transmit felicitări și mulțumiri celor care fac parte din tezaurul uman al oștirii române și care, cu cinste și onoare au apărat istoria neamului. Eroilor care au plecat într-o lume mai bună, astăzi, le aducem un pios omagiu.

Felicitări, dragi veterani de război, multă sănătate și toate cele bune❗️

La mulți ani!🇷🇴 Ionel Ciunt – primarul Municipiului Zalău 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.