Mesajul transmis de candidatul PSD la CJ, Florin Florian, după rezultatele finale

Candidatul PSD, Florin Florian, transmite un mesaj de mulțumire tuturor sălăjenilor care a avut încredere în el și echipa PSD în lupta pentru Consiliul Județean Sălaj. Chiar dacă PSD a pierdut conducerea județului, Florin Florian promite că va duce la îndeplinire toate proiectele benefice prezentate în campania electorală.
„Sunt onorat, sunt recunoscător și vă mulțumesc sincer tuturor celor care ați acordat încredere prin votul exprimat atât mie, cât și echipei PSD pentru Consiliul Județean Sălaj!
Aproape 30 de mii de sălăjeni cred în noi și în gândul nostru bun pentru Sălaj.
Ne înclinăm!
Vă mulțumesc și celor care ați avut alte opțiuni, din aceste lecții învățăm ce am făcut bine și ce este nevoie să corectăm și, totodată, îl felicit pentru rezultat pe contracandidatul meu principal.
Sunt recunoscător și aduc mulțumiri deosebite echipei care mi-a fost alături trup și suflet, care a pus umărul zi de zi ca proiectul meu și al echipei PSD pentru Sălaj să ajungă la fiecare dintre dumneavoastră!
Pe această cale, vă asigur că proiectele pe care noi vi le-am propus și care vor fi utile fiecărui locuitor al județului vor fi implementate de echipa PSD.
Ne vom bate pentru Sălaj, ne vom bate pentru voi!
Încă o dată, Mulțumesc!”, a transmis Florin FLORIAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.