Mesșenii de Jos: Iluminat public modern pe fiecare stâlp din comună

Primăria Comunei Meseșenii de Jos, condusă de Alexandru Bercean, cel mai tânăr primar din județ, are în curs de implementare proiectul „Modernizare, reabilitare și eficientizare iluminat public în comuna Meseșenii de Jos, județul Sălaj” în valoare de 947.289,05 lei, adică aproximativ 200.000 de euro.

În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de reabilitare, modernizare și eficientizare a sistemului de iluminat public din întreaga comună, prin montarea a 988 corpuri de iluminat (pe fiecare stâlp din comună) și modernizarea punctelor de aprindere.

În momentul de față au fost finalizate lucrările pe DJ 191 C în localitatea Aghireș, DC 75 în localitățile Meseșenii de Jos și Meseșenii de Sus, DC 76 A Meseșenii de Jos, str. După Deal – Meseșenii de Sus, str. Briscănești – Meseșenii de Sus și str. Fulgerului – Meseșenii de Sus, urmând ca lucrările să continue pe restul străzilor din comună.

One thought on “Mesșenii de Jos: Iluminat public modern pe fiecare stâlp din comună

  1. Ati ajuns sa l laudati si pe infractorul asta, din tata in fiu! Un lenes care nu a miscat un deget pt comuna asta…Vai de voi, jalnic!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.