Mihai Borna – cel mai tânăr candidat pentru funcția de consilier județean PSD

Mihai Bogdan BORNA este tânărul inginer care a ales să se implice în politică și în administrație din convingere și din dorința de a-și pune în slujba sălăjenilor priceperea, experiența și ideile bune!
Deși poate unii ar spune că este prea tânăr, veți fi surprinși de dezinvoltura lui Mihai, de atitudinea pozitivă, de modul de a vedea și de a face lucrurile, de capacitatea sa organizatorică, de energia pe care o folosește în slujba oamenilor!
Are 29 de ani și este inginer constructor, fiind absolvent al Universității Tehnice din Cluj Napoca – Facultatea de Construcții, specializarea Căi ferate, Drumuri și poduri. A absolvit cu succes și un program de Master în Infrastructuri pentru transporturi și lucrări de artă și, din anul 2015, lucrează ca șef de brigadă la punctul de lucru Cuciulat al unei societăți din Cluj.
Deși a văzut lumea întreagă, fiind pasionat de călătorii, Mihai Borna a ales să trăiască alături de familia sa la Letca, iar din anul 2018 a devenit stâlpul familiei în urma dispariției fulgerătoare a tatălui său.
Pe lângă responsabilitățile familiei, Mihai are și pasiuni: iubește muntele, iubește drumețiile, dar iubește și motocicleta, și atv-ul cu care are plăcerea de a-și satisface cumpătat poftele de adrenalină pe dealurile Comunei Letca.
Apreciat de comunitate pentru seriozitatea și maturitatea sa, îndrăgit și respectat de colegii de serviciu și de prieteni, tânărul nostru inginer este un bun exemplu că Sălajul are oameni pentru viitor.
Împreună cu Florin_Florian_Președinte va pune umărul la implementarea proiectelor de investiții care vor transforma comunitățile sălăjene în locurile în care alegem să trăim alături de cei dragi.
Să avem încredere în Florin_Florian și EchipaPSD pentru Sălaj! Decidem ÎMPREUNĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.