Ministrul Bode și Rareș Bogdan au fugit de liderul PNȚCD Sălaj, Cristian Terheș

Astfel cum am declarat si public, am mers azi, 24.09.2020, in jurul orei 19:45, la locul in Zalau unde se anuntase dezbaterea organizata cu publicul de PNL, la care isi anuntase prezenta si Rares Bogdan, deoarece eram interesat de subiectele abordate si vroiam sa pun o singura intrebare: de ce fuge Dinu Iancu de dezbateri cu ceilalti candidati?

In urma multiplelor solicitari din partea presei din Salaj, daca voi participa in dupa-masa zilei de 24.09.2020 la o…

Publicată de PNȚCD Sălaj pe Joi, 24 septembrie 2020

A zambi photoshopat din afise nu dovedeste capacitatea de a face ceea ce echipa ta de campanie spune ca stii sa faci.

Din acest motiv, salajenii merita sa ii vada pe candidatii la presedintia CJ dezbatand pe viu idei si solutii pentru dezvoltarea Salajului. Doar in felul acesta cetatenii isi pot face o opinie limpede despre care candidat la cea mai inalta functie aleasa din judet ii reprezinta cel mai bine.

De asemenea, asa cum am spus, m-am dus la aceasta dezbatere singur, fara „galerie”.

Intrarea in locul unde s-a tinut „dezbaterea” (amfiteatrul din Parcul Central Zalau) era flancata de membri si sustinatori PNL, printre care am trecut fara probleme. Ajuns la poarta de intrare in amfiteatru, insa, am fost oprit de un membru PNL care m-a intrebat ce caut acolo si i-am spus ca am venit la dezbatere.

Acesta a spus ca acolo nu are loc o dezbatere, asa cum se anuntase initial, ci e de fapt un eveniment privat, cu activul de partid, locul fiind inchiriat in acest sens de PNL. „Dezbaterea cu publicul a fost inainte”, a spus reprezentantul PNL.

Intr-adevar, presa din Salaj a relatat ca „dezbaterea” la care a fost prezent si Rares Bogdan a fost reprogramata cu o ora mai devreme.

In conjunctura noii realitati, dat fiind ca era vorba despre un eveniment privat, era normal sa respect intimitatea activului PNL de a discuta in for inchis.

Problema de fond, insa, ramane: de ce fuge Dinu Iancu de dezbatere?

PNTCD Salaj reitereaza invitatia adresata lui Dinu Iancu Salajanu de a participa la o dezbatere publica alaturi de Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, dand astfel sansa salajenilor sa le cunoasca solutiile pentru judet.

Gheorghe Stanciu (PNTCD) il cheama la o dezbatere publica pe Dinu Iancu (PNL)Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la…

Publicată de PNȚCD Sălaj pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Proiectul PNTCD este de a aduce bunastare acasa, in Salaj, astfel incat cei plecati sa se intoarca, iar cei ramasi sa nu mai plece.

Proiectul PNL care este? Taierea salariilor, parjolirea bugetului, umilirea elevilor si profesorilor, distrugerea afacerilor romanesti? La aceste intrebari doar Dinu Iancu ar putea sa raspunda. Daca ar avea curaj sa vina la dezbateri.

Sursa : Europarlamentar Cristian Terhes

Presedinte PNTCD Salaj

One thought on “Ministrul Bode și Rareș Bogdan au fugit de liderul PNȚCD Sălaj, Cristian Terheș

  1. pai cum sa stea bode la discutii cu cineva, are de facut angajari prin institutiile statului din salaj , vezi pe la drumuri nationale si-a pus un coleg de mult laudata facultate de energetica , eu zic ca pnl pierde alegerile in detrimentul psd la scor, si apoi urmeaza iarasi demiteri si schimbari prin institutii ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.