Ministrul Lucian Bode vine din nou în „campanie electorală” la Zalău

La sediul Instituției Prefectului Județul Sălaj, va a vea loc mâine, 31 Iulie o întâlnire de lucru, în scopul prezentării unor proiecte de infrastructură la nivelul județului Sălaj.

Prefectura Sălaj anunță că vor fi prezenți Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, precum și reprezentanți ai CNAIR S.A.

Evenimentul va fi marcat printr-o conferința de presă de la ora 11:15, în „Sala Video”, din cadrul Instituției Prefectului.

Nu știm ce va spune ministrul Lucian Bode, liderul PNL Sălaj, dar cu siguranță va răspunde întrebărilor jurnaliștilor privind proaspătul contract semnat cu o firmă chineză cu 0 angajați care va construi, probabil, Centura ocolitoare a Zalăului etapa 2.

Știm că astfel de deplasări în teritoriu ca ministru, cu alaiul și camerele de luat vederi după tine, nu au alt scopt decât unul electoral, mai ales că ne aflăm în pre-campanie electorală. Nu de alta, dar chipul simpatic al ministrului Lucian Bode deja îl putem vedea pe toate bannerele PNL care împânsesc județul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.