Nesimțire! Consilierul premierului Orban, pretrecere cu 30 de invitați

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Sau cum pot unii să ”jongleze” cu restricțiile impuse de starea de urgență instituită prin decret prezidențial, fără a fi trași la răspundere precum restul populației.

Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, gândindu-se probabil că regulile sunt făcute pentru toți, mai puțin pentru PNL, și-a serbat ziua de naștere la un restaurant din București alături de nu mai puțin de 30 de invitați. Cu atât mai gravă este situația dacă ne gândim că Guran ocupă funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului, reușind să dea greș cu brio la ambele titulaturi.

P.S. Guran a ratat ocazia unică de a se alătura celor care transmit live pe Facebook din mijlocul petrecerilor pentru a provoca Poliția pe modelul Spartacus.

(ministrul Transporturilor Lucian Bode   și    deputatul „traseist” Como)

Oare ce au făcut ministrul Transporturilor Lucian Bode și deputatul PNL, Liviu Balint (proaspăt membru PNL Dâmbovița) coleg cu Virgil Guran? S-o fi numărat și ei printre pretrecăreții cu „statut” special?

Conform informațiilor care circulă în mediul online premierul  Ludovic Orban, deși a fost invitat, a declinat invitația, dar nu a încercat să împiedice desfășurarea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.