Nicolae Fazakas, candidatul UDMR la funcția de primar al Municipiului Zalău

UDMR Zalău și-a desemnat candidatul pentru Primăria Municipiului Zalău, în persoana lui Nicolae Fazakas, care ocupă în acest moment poziția de viceprimar.

Nicolae Fazakas este viceprimar al Municipiului Zalău de 8 ani, iar la ultimele două rânduri de alegeri locale 2012 și 2016 a fost candidatul UDMR pentru Primăria Zalău.

Fazakas a reușit să adune voturile necesare pentru trei poziții de consilier local și a negociat pentru una dintre cele două funcții de viceprimar al Zalăului.

Cine este Nicolae Fazakas – candidatul UDMR la Primăria Zalău?

Nicolae Fazakas are 43 de ani, este căsătorit şi are trei fetițe. Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice – Managementul Întreprinderii la Universitatea Oradea din anul 1999. De profesie economist, Fazakas Nicolae a devenit expert contabil şi expert contabil judiciar în urmă cu 8 ani, dar şi-a suspendat dreptul de a profesa. Ca experienţă profesională, după terminarea armatei şi a facultăţii, Fazakas Nicolae a fost inspector asigurări o scurtă perioadă de timp. În anul 2001 a ocupat funcţia de economist la firma de construcţii Lotus, iar în anul anul 2009 a devenit director economic la firma de transport în comun SC Transurbis SA Zalău.

În 2005, Fazakas Nicolae ia decizia de a intra în politică şi a devenit membru UDMR Zalău. Patru ani mai târziu, în 2009 a fost ales vicepreşedinte al UDMR filiala Zalău, funcţie pe care o ocupă şi în prezent. În anul 2012, Nicolae Fazakas a fost ales consilier local, iar consilierii municipali l-au ales viceprimar. La fel s-a întâmplat şi în 2016, când Fazakas Nicolae a candidat atât la funcţia de primar, cât şi pe liste la Consiliul Local din partea UDMR. A obţinut un post de consilier local, după care colegii l-au ales pentru a doua oară viceprimar al Zalăului.

„Dragi zălăuani, dragi prieteni,

In urmă cu opt ani UDMR Zalău m-a propus pentru funcția de viceprimar al municipiului Zalău. M-am simțit onorat și am acceptat această propunere, iar de atunci m-am străduit, ca să reprezint interesele locuitorilor municipiului nostru.

Am realizat multe lucruri în acești ani, însă proiectele începute trebuie continuate. Mă simt onorat de decizia Consiliului reprezentanților locali ai UDMR Zalău, prin care sunt propus candidat la funcția de primar. În anii viitori cu ajutorul lui Dumnezeu voi lucra în continuare pentru zălăuani, pentru dezvoltarea orașului nostru. Doresc ca municipiul Zalău să devină mai sigur, mai plăcut și să atingă standardele unui oraș european”,  este mesajul transmis pe Facebook de Nicolae Fazakas – candidatul UDMR la funcția de primar al Municipiului Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.