Ninsoare și ger în județul Sălaj/ Iarna își intră în drepturi

Prognoza meteo pentru săptămâna 11-17 ianuarie. Dacă pana acum iarna s-a lăsat așteptată în jud Salaj, se pare ca din aceasta săptămâna încet dar sigur iarna întra în drepturi, cu toate ca temperaturile vor fi scăzute, ninsorile nu vor fi foarte însemnate cantitativ, dar haideti sa luam prognoza pe zile.

Luni vremea va fi închisă cu ninsori slabe dar care nu vor cumula mai mult de 2-3 cm ( vor fi zone unde nu va exista deloc depunere) și vor fi în jur de 0 și 2 grade ziua iar noaptea între 0 și – 2. Marți cerul va fi parțial noros iar pe alocuri sunt posibile ninsori slabe sau fulguieli, Miercuri și joi sunt șanse ca pe alocuri sa apară averse de ninsoare, care izolat pot fi însemnate cantitativ, și s-ar putea sa fie zone unde sa avem în jur de 2, 3 cm.

Iar în altele 8-9 cm, iar ca și temperaturi vor fi aproximativ ca și în ziua de luni, de vineri vremea va devenii deosebit de rece geroasa noaptea și dimineața cu temperaturi care vor cobora sub – 10 grade( chiar mai coborâte în zonele văilor și cele depresionare) iar ziua vor fi în jur de – 4,-5 grade, iar ca și aspect vremea dacă în prima parte a zilei de vineri mai avem șanse de ninsoare, după aceea se va ameliora din punct de vedere al precipitațiilor. În concluzie frig va fi… Zăpadă asa și așa.


ANM a și emis o informare de vreme rea avertizând că “în a doua parte a săptămânii viitoare, vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru această perioadă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *