O noua misiune pentru cadrele ISU Sălaj

De la începutul războiului din Ucraina, mobilizarea românilor a impresionat o lume întreagă. Autorități, asociații private, ONG-uri și sute de voluntari și-au unit forțele pentru binele comun al semenilor noștri.

Pompierii sălăjeni se află de trei săptămâni în județul Suceava, iar începând cu data de 18.03.2022, echipaje din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență ale județelor Sălaj, Arad, Sibiu și Caraș Severin vor asigura continuitatea activităților din Punctul Operativ Avansat (POA) de la frontiera Siret. În perioada imediat următoare misiunile vor fi coordonate de către domnul colonel POP Florin, desemnat prim adjunct inspector sef ISU Sălaj, sprijinit de ceilalți pompieri sălăjeni căpitan Lazăr Dan, plutonierii adjutanți Puie Lucian și Meseșan Daniel.

Misiunea pompierilor nu s-a încheiat, iar devotamentul, empatia și disponibilitatea permanentă sunt cuvintele care descriu cel mai bine activitatea celor implicați în ajutorarea refugiaților ucraineni.

” Suntem alături de fiecare persoană care are nevoie de ajutorul nostru și pregătiți să oferim suportul necesar în gestionarea acestei situații, 24 de ore din 24. Indiferent de oră, avem un țel comun și suntem pregătiți să oferim sprijin celor care au nevoie, iar colegilor le transmitem și dorim mult succes în misiunile încredințate!!”, transmit reprezentanții ISU Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *