OFICIAL: Florin Florian este candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Sălaj

Azi, 27 iulie, forurile statutare ale PSD Sălaj și-au ales candidatul la președinția Consiliului Județean Sălaj. Chiar dacă au fost vechiculate mai multe nume, toți primarii PSD l-au ales pe fostul prefect Florin Florian – omul cel mai calificat pentru această funcție atât de importantă.

Faptul că a reușit să obțină susținerea primarilor, Florin Florian începe bătălia politică în forță pentru câștigarea alegerilor locale și pleacă cu prima șansă.

„Mă bucur că toți primarii noștri PSD au agreeat candidatura lui Florin Florian. De aici începe bătălia politică de a câștiga președinția Consiliului Județean Sălaj. Câștigarea alegerilor locale de către Florin Florian este și o garanție că proiectele începute de Tiberiu Marc vor continua și vor fi finalizate”, a declarat președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt. 

Florin Florian, are 45 de ani și  a fost unul dintre cei mai longevivi prefecți ai Sălajul (2 ani și 9 luni), reprezentând trei guverne PSD. Florian a fost numit prefect în primăvara  anului 2017.

Florin Florian este de profesie inginer, iar în acest moment ocupă funcţia de şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii.

2 thoughts on “OFICIAL: Florin Florian este candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Sălaj

  1. Este un OM f de treaba. Un familist. Un om care știe ce înseamnă respectul.
    Felicitări și multa bafta domnule Florian.

  2. daca nu at fi cu nasul pe sus atunci cand ajunge in functii inalte…..gen prefect, at avea sanse ……………………. at fi bine ca oamenii sa il stie inainte de al vota….. cum dealtfel e valabil pentru orice candidat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.