OFICIAL: Ionel Ciunt candidează pentru un nou mandat de primar al Zalăului

Ionel Ciunt, primarul în funcție al Municipiului Zalău și-a anunțat oficial candidatura la un nou mandat de primar al orașului.

Ionel Ciunt intră oficial în lupta pentru Primăria #Zalău și va candida pe lista PSD, partid cu care a câștigat alegerile locale și în 2016, când a reușit un scor de peste 40%.

În 2016, Ionel Ciunt era cotat cu șansa a doua, dar a reușit să-l bată pe liberalul Radu Capalnasiu – primar al Zalăului timp de 12 ani (3 mandate) plus 4 ani viceprimar.

Acum 4 ani zălăuanii i-au acordat încredere lui Ionel Ciunt, cel mai bine cotat om politic al județului Sălaj la ora actuală. Sondajele arată că Ionel Ciunt înregistrează un scor de peste 60% intenție de vot.

În primul mandat de primar 2016-2020, Ionel Ciunt alături de echipa din Primărie, cu cei doi viceprimari Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, au atras circa 100 de milioane de euro din fonduri europene nerambursabile pentru modernizarea și dezvoltarea municipiului Zalău.

“Este oficial. Mă înscriu în cursa electorală pentru că vreau să termin ce am început în oraş. Voi candida pentru încă un mandat la funcţia de primar al oraşului Zalău”, a transmis Ionel Ciunt.

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie anul acesta.

PNL Sălaj nu are candidat la funcția de primar al Zalăului, iar Alianța USR-PLUS îl susține pe Florin Iordache – un candidat anonim, care nu a reușit să se promoveze destul pentru a putea pune probleme PSD-ului.

 

Restul candidaților care urmează să fie anunțați nu au capacitatea de a schimba soarta alegerilor, astfel că Ionel Ciunt este aproape sigur de al doilea mandat de primar.

Spunem asta pentru că s-au realizat foarte multe lucruri în cei 4 ani, dar și faptul că în acest moment se lucrează la foarte multe proiecte importante pentru Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.