Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj va fi reabilitat și mdoernizat în totalitate

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a anunțat într-o conferință de presă susținută la Prefectura Sălaj, în prezența premierului Orban, că la data de 12 iunie a demarat procedurile de licitație privind reparații capitale, modernizare și anvelopare termică a celei mai mari unități de parchet din județ – PT Sălaj.

Tot cu fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții se execută lucrări de reabilitare și modernizare a Tribunalului Sălaj. Lucrările sunt avansate, s-au executat lucrări la acoperiș, izolare termică exterioară, schimbarea tâmplăriei cu PVC, reabilitarea scărilor de la intrare. Lucrările continuă, având termen de finalizare august 2019, dar din varii motive temenul a fost depășit.

Firma care se ocupa de reabilitare si constructie este CONSILVA SA detinuta de Ioan Sonea. Firma are doar 29 de angajati si datorii de 6 milioane de lei, adica 1,3 milioane euro.
Ioan Sonea, patronul CONSILVA SA mai detinea inca 7 societati, toate radiate intre timp. Sonea detinea Consult Construct, Olimp Impex, Trans Ocania, Primeros SNG, Kalor Impex SRL si Echipament Montaj Grup SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.