VIDEO:Parteneriat între Primăria Zalău și Value Centrer pentru Cinema Drive 2020

Primăria Municipiului Zalău a încheiat un parteneriat cu reprezentanții complexului comercial Zalău Value Center pentru organizarea evenimentului Cinema Drive 2020.

Azi dimineață, 16 iunie 2020, primarului Municipiului Zalău, Ionel Ciunt a avut o întâlnire cu reprezentații complexului comercial, în cadrul căreia a fost semnat un parteneriat pentru organizarea evenimentului Cinema Drive 2020 (proiecții de film în aer liber).

Evenimentul Cinema Drive 2020 se va ograniza în perioada 26 iunie – 2 octombrie 2020, prin realizarea de proiecții cinematografice în intervalul orar 21.30 – 24.00, pentru un număr maxim de 200 de autoturisme și 100 de persoane pe locuri amenajate în gradenă.
Locația desfășurării evenimentului este parcarea Centrului Comercial Zalău Value Center situat pe Bulevardul Mihai Viteazul.

Organizatorul va asigura respectarea măsurilor speciale de prevenire a infecției cu coronavirus impuse de autoritățile competente.

Primăria Municipiului Zalău va asigura ordinerea și liniștea pe toată durata evenimentului prin Poliția Locală Zalău, va asigura serviciile de curățenie și salubrizare a zonei de desfășurare a evenimentului.
Poliția Locală Zalău va controla accesul autoturismelor la proiecțiile de film pe baza rezervării acestora pe platforma online.

„Așa cum am mai spus, una dintre preocupările noastre este de a oferi cetățenilor din municipiul Zalău și posibilități diverse de a petrece timpul liber. Pe lângă celelalte proiecte care sunt în derulare, Cinematograful Scala, zona de picnic din Poienile Aghireș, Planetarium, apreciez că Cinema Drive 2020 poate fi o opțiune pentru cetățenii municipiului pentru a-și petrece timpul liber”,

a transmis primarul Ionel Ciunt.

Cinema Drive 2020

Primăria municipiului Zalău a încheiat un parteneriat cu Zalău Value Center pentru organizarea evenimentului Cinema Drive 2020

Publicată de Monitorul de Sălaj pe Marţi, 16 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.