Patru hoți din Jibou prinși de polițiști

Patru persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt au fost prinse de poliţiştii din Jibou. Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate.

►La data de 24 iunie a.c., poliţiştii din Jibou au identificat o tânără de 29 de ani, din Jibou, care la data de 10 iunie a.c., a pătruns într-o societate comercială de pe raza oraşului, iar de pe o masă a luat un telefon mobil în valoare de 500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat păgubitului.

►În aceeaşi zi altă persoană bănuită de furt a fost prinsă de poliţişti. Este vorba despre un adolescent de 18 ani. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că acesta a pătruns la data de 9 septembrie 2019 într-o sală de sport de pe raza localităţii şi a sustras dintr-un vestiar  un telefon mobil în valoare de 2300 de lei. Telefonul a fost recuperat şi restituit păgubitului.

►Alte două persoane, de 24, respectiv 28 de ani, ambele din Jibou, au fost identificate şi prinse de poliţişti. Acestea au pătruns pe timpul zilei (19 iunie a.c.) în locuinţele a două femei şi au sustras suma de 470 de lei, până în prezent prejudiciul nefiind recuperat.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.