R.I.P. Paul Mărginean – victima accidentului din Zalău cu motocicleta

Sâmătă, 13 iunie, a fost o zi cu ghinion pentru un tânăr motociclist din Zalău, care și-a pierdut viața într-un accident cu motocicleta. Azi în jurul orei 20.38, Paul Mărginean circula cu motocicleta pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, iar portrivit matorilor, un autoturism Skoda de culoare gri întatriculat în Sălaj i-ar fi tăiat calea.

Accidentul rutier a avut loc în apropiere de benzinăria OMV Petrom pe sensul spre Primăria Zalău.

Paul Mărginean a încercat să evite coliziunea cu atoturismul, a pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat pe carosabil. Paul purta cască, dar nu și echipament de protecție, lucru care a fost fatal. La impactul cu asfaltul i- zburat casca din cap și a decedat pe loc.

La fața locului au intervenit  mai multe echipaje de poliție, ambulanţă, pompieri, dar și un echipaj de la Jandarmeria Sălaj.

Paul Mărginean are 31 de ani, este din Zalău, avea un frate și o soră. Era pasionat de motociclete de când se știe pe această lume. Lui Paul îi plăceau senzațiile tari, iar ca al doilea hobby era pokerul, un joc care la fel aduce adrenalină și mult suspans. Paul a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj și era un băiat „rebel”.

Ceremonia de înmormântare va avea loc cel mai probabil marți, 16 iunie, în localitatea Răstolțul Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.