Peneliștii fără loc de muncă „căpușează” Compania de Apă Someș – Zalău

Fostul primar al municipiului Zalău, Radu Căpîlnașiu, s-a angajat la Compania de Apă „Somes”. Are un post la Cluj Napoca și face deocamdată naveta în urbea de la poale de Feleac. Gurile rele zic că nu i-a plăcut la poale de Meseș. Dar unde să-si găsească un fost lider PNL un job, când la Zalău se câștigă prost?

După alegerile locale din 5 iunie, după ce Primăria Zalău a fost câștigată de PSD, au început epurările la nivel de primărie municipală. Și nu numai. Compania de Apă filiala Zalău a devenit un fel de cuibușor al PNL-iștilor, o „vacă de muls” de care nimeni nu prea are cum se atinge, pentru că sediul se află la Cluj-Napoca.

Eugen Pop fost director al Companiei de Apă Someș, iar în Sălaj este șef de sucursală Marcel Zaharia, secretar general PNL Sălaj și consilier județean PNL. Fostul director Eugen Pop, membru marcant al PNL, a fost înlocuit cu Zaharia pentru că a intrat și în vizorul ANI pentru conflict de interese.

Compania de Apă Someș a devenit un fel o closcă ce își adună puii galbeni

Ar mai fi câțiva PENELIȘTI de amintit care au lucrat sau chiar lucrează: Mihai Crișan – președinte PNL Zalău (fiul consilierului local PNL Dana Crișan – șefa femeilor liberale din județ); Paul Maghiu – vicepreședinte și purtătoru de cuvânt al PNL Sălaj, actual șef de cancelarie la Prefectură; Daniel Ispas – preșdinte al tinerilor TNL Sălaj; dar și mulți alți membri ai PNL Sălaj care au fost angajați „electoral” pe un post călduț platit din banii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.