PLUS Jibou apreciază lucrările din oraș realizate de primarul Dan Ghiurco

PLUS Jibou a lăsat la o parte lupta politică și a felicitat administrația locală de la Jibou, condusă de primarul Dan Ghiurco, pentru realizarea unui loc modern de recreere pe strada Castanilor


Prectic, un teren abandonat și degradat de pe strada Castanilor, dintre blocurile de locuințe și calea ferată, un loc de depozitare a gunoaielor, deșeurilor din construcții și unul plin de spini, a fost transformat într-un loc extraordinar pentru a face sport și a-ți petrece timpul liber.

Printr-un proiect finanțat din bugetul local s-a reușit amenajarea unui teren de tenis de câmp, a unui teren de joacă pentru copii, a unui spațiu pentru fitness și a unei piste de alergare cu suprafață din cauciuc turnat.

Spațiile #verzi sunt prevăzute cu sistem de irigare prin aspersie. Suprafața totală amenajată este de aproximativ 3700 mp, iluminată cu leduri. Obiectivul nostru este de a amenaja în fiecare cartier de blocuri, spații de recreere și de sport.

Prin reamenajarea acestor zone, se creează un loc de petrecere a timpului liber, destinat tuturor categoriilor de vârstă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.