PNL a pus un chelner șef la spitalul Câmpeni, Alba

Primarul orașului Câmpeni (județul Alba), Călin Andreş, se declară revoltat de numirea unui fost „chelner” în funcţia de manager interimar al Spitalului Orăşenesc (foto) şi cere ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, să revină „de urgenţă” asupra deciziei.

Călin Andreş a declarat, vineri, pentru Mediafax, că propunerea pentru noul manager al spitalului a fost făcută de preşedintele PNL Câmpeni.

„Sunt revoltat de numirea făcută de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, pentru funcţia de manager al Spitalului Orăşenesc Câmpeni. În luna ianuarie a fost numit un manager interimar competent, Călin Ilie Bodea, şi i-am cerut ministrului să îi prelungească mandatul cu trei luni, dar acesta nu a ţinut cont de propunerea mea şi l-a numit, vineri, pe Valentin Gog, la propunerea preşedintelui PNL Câmpeni. Nu ştiu ce îl recomandă pe noul manager, a fost chelner şi în ultima perioadă şef de sală la un restaurant din oraş. Îi cer ministrului Sănătăţii să revină, de urgenţă, asupra acestei numiri şi să îl numească pe Bodea”, a spus Andreş.

Edilul susţine că Valentin Gog nu a lucrat pe partea economică decât din postura de şef de sală la nunţi, botezuri şi înmormântări şi este specialist în numărarea porţiilor de mâncare, în timp ce a conduce un spital este cu totul altceva.

„Să lucrezi cu medici, să-i coordonezi, să conduci un spital cu 200 de angajaţi, unde nu sunt infecţii, în această perioadă de epidemie nu e totuna cu sala unui restaurant. Deja medicii au început să se solidarizeze cu dl. Bodea şi nu sunt de acord cu schimbarea acestuia”, a mai spus primarul din Câmpeni.

Călin Andreş a precizat că pe pagina de Facebook a noului manager, Valentin Gog a scris că a studiat la ”Şcoala vieţii”.

„Dacă acest lucru îl recomandă pentru funcţia de manager a unui spital, atunci putem să lăsăm ţara asta şi să mergem să lucrăm la sparanghel. Eu nu voi putea colabora cu un chelner pentru că îl cunosc foarte bine”, a mai spus edilul din Câmpeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.