PNL Sălaj și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Colegiul Director Județean al Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, a validat astăzi, 16.10.2020, listele de candidați pentru alegerile parlamentare.
Astfel, ministrul Lucian Bode, președintele filialei județene, va deschide lista la Camera Deputaților, fiind urmat de Vasile Bulgărean – inspector general ISJ Sălaj, Angela Lipo – profesoară la Șimleu, Traian Iepure – antreprenor, Robert Deak și Cristian Pop.

Pentru prima poziție pe lista de Senat a fost nominalizat avocatul Bogdan Ilea – șeful Baroului de Avocați Sălaj, iar pe următoarele trei locuri se află Nicu Cherecheș – antreprenor, Dana Crișan – consilier județean, Flaviu Ciortea.

“Le mulțumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum și pentru înțelepciunea cu care au ales și ceilalți candidați de pe listele PNL. Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obține un nou rezultat pozitiv și că ne vom menține pe primul loc în clasamanetul politic al județului. Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administrațiile locale, Consiliul Județean, Parlament și Guvern. Împreună putem demonstra că și în Sălaj se poate!”, declară Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.