PNȚCD îi dă replica lui Vasile Bulgărean(PNL): „Trădătorii trebuie să stea în genunchi când rostesc PNȚCD”

Actualul inspector școlar general, Vasile Bulgărean – membru PNL și profesor de matematică, a distribuit pe pagian personală de Facebook un text prin care necunoscuți atacă PNȚCD-ul. Gestul profesorului Bulgărean este de cea mai joasă speță, mai ales că acesta a fost membru al PNȚCD Sălaj multă vreme. Un profesor cu o carieră remarcabilă în spate, a ales să intre în jocurile murdare ale politicii, iar după ce a migrat de la PNȚCD la PNL, să fie etichetat ca și traseist politic, totul cu prețul de a fi numit de Bode în funcția bine plătită de inspector școlar general. Rușine domnule Vasile Bulgărean.
Notă: astăzi se pare că profesorul Bulgărean (PNL) a șters postarea
Mureșan Alexandru – cancidat la funcția de primar al Municipiului Zalău din partea PNȚCD Sălaj a reacționat imediat la gestul făcut de liberalul Vasile Bulgărean – inspector școlar general și fost membru PNȚCD.
„Unii, trădători de meserie, trebuie să stea în genunchi când rostesc PNȚCD, erau nimeni în drum și au fost puși pe funcții înalte în anii 1996-2000! Eu stiu că tot nimeni au rămas, dar cu această ocazie numai bine că află mai multa lume!”, este replica profesorului Mureșan pentru liberalul Vasile Bulgărean. 

One thought on “PNȚCD îi dă replica lui Vasile Bulgărean(PNL): „Trădătorii trebuie să stea în genunchi când rostesc PNȚCD”

  1. Sa nu uitam ca regretatul prof, BORDAS LEONTIN a fost OMUL care a lansat multi tineri la acea vreme din PNT-cd. Astazi muti dintre ei au ajuns in functii de conducere in deconcentrate, prin ministere. Sa nu uite prin cine si cum au ajuns ASTAZI AICI ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.