PNȚCD Sălaj are o echipă puternică și profesionistă care va câștiga Primăria Creaca

PNȚCD Sălaj a intrat hotărâtă în această campanie electorală și își propune să facă surprize în mai multe comune. Una dintre primăriile pe care PNȚCD le va câștiga este Primăria, unde tărăniștii o propune ca și candidat pe Anca Cherecheș, o femeie tânără și ambițioasă la doar 37 de ani.
Echipa pentru Consiliul Local Creaca propusă de PNȚCD este formată majoritar din tineri: Cristian Voinescu (33 ani, administrator), Sorin Bujor (48 ani, electrician), Alexandru Catrinu (29 ani, inginer), Dorin Nilaș (56 ani, fermier), Iuliana Chira (47 ani, casnică), Laurențiu Catrinu (40 ani, profesor).
„Dragi prieteni din Creaca, Borza, Brebi, Brusturi, Ciglean, Jac, Lupoaia, Prodanesti, Viile Jacului, in imagine vedeti o parte din echipa de tineri candidati la primarie si consiliul local cu care dorim sa aducem schimbare in mai bine si bunastare in comuna Creaca. Vom lupta sa facem ce nu au facut altii si sa terminam ce au inceput ori au lasat neterminat.
La fiecare dintre voi este puterea sa ne dati sansa sa aducem bunastare in comuna Creaca, ca cei ramasi sa nu mai plece, iar cei plecati sa se intoarca acasa!”, Anca Cherecheș – candidat PNTCD la primaria Creaca.

Aceastea sunt principalele obiective pe care le am ca primar al comunei Creaca. Fiecare vot pentru candidații PNȚCD la alegerile locale din 27 septembrie este un vot pentru a aduce bunăstare acasă, ca cei plecați să se întoarcă iar cei rămasi să nu mai plece. Votați PNȚCD!

  1. Atragerea de noi investitori pentru crearea de noi locuri de muncă în comună
  2. Crearea programului Afterschool cu program prelungit
  3. Construirea în fiecare localitate de spații de joacă pentru copii
  4. Asfaltarea tuturor drumurilor din comună
  5. Extinderea rețelei de gaz și apă în comună
  6. Renașterea tradițiilor locale
  7. Dezvoltarea turismului local
  8. Construirea de depozite pentur produse agricole
  9. Informarea cetățenilor cu privire la accesarea fondurilor europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.