PNȚCD Sălaj propune o echipă tânără și profesionistă pentru Comuna Bocșa

Imediat după ce europarlamentarul Cristian Terheș a preluat conducerea PNȚCD Sălaj, partidul a intrat în reconstrucție. Etapa reorganizării a decurs rapid, astfel că PNȚCD și-a recuperat membrii, dar au fost atrași foarte mulți tineri. Au venit alegerile locale, iar PNȚCD s-a mobilizat și a reușit să depună liste de candidaturi pentru Consiliul Local în 42 de comune și orașe și 13 candidați pentru funția de primar. Totodată PNȚCD are o liste complete pentru Primăria Municipiului Zalău și Consiliul Județean Sălaj.

Comuna în care câștigarea alegerilor încă se „joacă” și unde PNȚCD are șanse reale de câștig este Bocșa. 
„Ma numesc Muresan Alin Florin, casatorit, tata a doi copii, antreprenor si fermier. Am fost un copil crescut la tara, invatat cu munca de mic. Am absolvit liceul A.P.I. Zalau in anul 2003. Am efectuat stagiul militar in anii 2003-2004.
Am intrat in viata politica in anul 2008 ca si consilier local. Din anul 2012 pana in anul 2015 am ocupat functia de viceprimar al comunei Bocsa. Din martie 2015 pana in mai 2016 am fost numit de catre prefectul jud. Salaj, viceprimar cu atributii de primar, timp in care a preluat conducerea Primariei Bocsa cu responsabilitate si buna credinta reusind sa duc la final proiectele care se aflau in desfasurare in comuna:
– Centru de Informare Turistica,
– Asfaltarea drumului Salajeni- Sighetul Silvaniei
– Reabilitarea Caminului Cultura Bocsa,
– Reabilitarea si utilarea caminului Cultural din Campia.
Timp de 3 ani am hotarat sa iau o pauza de la viata politica. Deoarece am capatat o experienta politica si in administratia publica si datorita faptului ca doresc sa schimb viata politica locala si sa ridic standardul oamenilor care fac politica, am hotarat sa formez o echipa de oameni muncitori, seriosi si respectati in comunitate pentru actiunile lor , actiuni care in timp vor demonstra ca politica si administratia publica trebuie facuta in interesul omului de rand. In acest fel putem sa dezvoltam comuna, sa creem locuri de munca si sa ramanem impliniti langa familiile noastre „acasa”.
Consilierii care fac parte din echipa PNTCD Bocsa, sunt oameni noi in politica care doresc sa schimbe si sa revitalizeze comuna Bocsa. Desi sunt inconjurat de oameni noi in politica, consider ca prin experienta mea din mandatele anterioare putem sa ajutam oamenii, facand o altfel de politica si administratie mai curata, mai transparenta, mai aproape de oameni, spre bunastarea comunei.
Obiectivul nostru principal este sa cream locuri de munca, sa atragem fonduri europene, sa ajutam la dezvoltarea si bunastarea comunei, pentru ca in acest fel cei plecati sa-si caute bunastarea pe alte meleaguri sa vina „acasa” langa familiile lor, unde sa gaseasca siguranta si un loc de munca sigur”, spune Mureșan Alin.
Una dintre surprizele frumoase ale acestor alegeri este Anca Bordaș care candidează pentru un loc în Consiliul Local Bocșa. 
„Sunt fiica acestor meleaguri şi după 10 ani de muncă şi studiu petrecuţi la Londra, Miami şi New York, m-am întors în satul bunicilor, unde vreau să-mi cresc copiii în frumuseţea naturii cu care ne-a dăruit bunul Dumnezeu şi în bunăstarea pe care suntem datori să o clădim pentru noi şi generaţiile viitoare.
Deşi am absolvit două facultăţi, una în România şi una în Londra, muncesc în ferma pe care am ridicat-o de la zero împreună cu familia mea. Sunt tânără, îmi place să lucrez, am câştigat experienţă şi am viitorul înainte. De aceea nu pot rămâne indiferentă la ce se întâmplă cu noi şi comuna noastră. M-am alătural Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat pentru ca, împreună cu ceilalţi tineri din partid, să unim tradiţia trecutului cu un viitor trainic, pe care să-l construim împreună. Vreau să transformăm gesturile noastre în semnificaţii şi cuvintele în fapte”, a transmis Anca Bordaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.