PNȚCD Sălaj solicită retragerea candidaturii lui Dinu Iancu Sălăjanu, marioneta lui Lucian Bode

Dinu Iancu Salajanu, candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Salaj, impreuna cu papusarul lui, Lucian Bode, vor sa «recladeasca» Salajul mergand cu girofarul pe contrasens, depasind pe linie continua si punand in pericol vietile persoanelor aflate in trafic. Data fiind lipsa de asumare a ministrului Lucian Bode in a explica public motivele pentru care a abuzat de functie, precum si influenta nefasta pe care o are asupra candidatului PNL, PNTCD Salaj ii solicita lui Dinu Iancu Salajanu sa isi retraga candidatura de la presedintia Consiliului Judetean Salaj, acesta fiind girat de catre un personaj iresponsabil care se ascunde in spatele lui Klaus Iohannis.
Este de notorietate faptul ca Dinu Iancu Salajanu este doar o marioneta prin care Lucian Bode si PNL incearca sa controleze judetul Salaj, un judet capusat de retelele mafiote liberale, care au transformat educatia din judet, compania de apa ori structurile din judet subordonate ministerului transporturilor in adevarate feude conduse de vatafi liberali. Acestia ameninta oameni ori dau afara lucratori daca nu se inscriu in PNL sau ridica vocea impotriva abuzurilor sefilor liberali.
Cetatenii judetului Salaj merita ceva mai mult decat sa fie condusi de o marioneta, devenind imperativa, pentru bunul mers al judetului, retragerea lui Dinu Iancu Salajanu de la candidatura pentru presedintia Consiliului Judetean Salaj!”, a declarat Cristian Terhes, purtator de cuvant PNTCD Salaj pe perioada campaniei electorale.
Pe data de 31 august 2020 masina de serviciu in case se afla si ministrul transporturilor Lucian Bode a generat un accident de circulatie, ca urmare a faptului ca a condus pe contrasens, depasind coloane de masini pe linie continua. Daca initial in presa a aparut stirea ca ministrul Bode a fost „ranit usor intr-un accident rutier” (ex. Digi24), la o zi dupa accident a aparut pe internet o inregistrare video, facuta de un motociclist, din care rezulta ca masina ministrului Lucian Bode a depasit neregulamentar pe linie continua si a condus indelungat pe contrasens.
La trei zile dupa accident, nici ministrul Lucian Bode, nici PNL Salaj si nici Guvernul Romaniei nu au iesit public sa explice cetatenilor ceea ce s-a intamplat. Singurul care a justificat actiunea iresponsabila a ministrului Bode a fost Presedintele Klaus Iohannis, care, intrebat intr-o conferinta de presa despre demisia ministrului Bode, a declarat ca vinovat de cele intamplate este „lipsa infrastructurii” de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.