Poliția este cu ochii pe evenimentul anunțat de europarlamentarul Terheș și liderul AUR, George Simion

Un mega-eveniment a fost anunțat de liderii AUR și PNȚCD, respectiv George Simion și eurodeputatul Cristian Terheș, care se vor întâlni cu simpatizanții pe 15 ianuarie, sâmbătă la ora 16.00, la restaurantul Prestige Events.

Unul dintre cei care critică dur organizarea acestui eveniment este președintele Asociației Pro Teatru, Darius Prodan, care își argumentează poziția prin faptul că evenimentul ar fi organizat fără respectarea normelor în vigoare.

„Liderul AUR, George Simion, anunță o întâlnire cu sute de persoane la un restaurant din Zalău în data 15 ianuarie. Chiar de Ziua Națională a Culturii. Probabil au ales această dată tocmai pentru a face mișto de noi, organizatorii de evenimente culturale, care de 2 ani de zile jucăm cu capacitate de 50% sau 30% și suntem nevoiți să le cerem oamenilor certificate, pașapoarte și dosar cu șină. Ei anunță sute de persoane la o discuție despre „vaccinare și green pass” și ne arată că legea e făcută doar pentru unele persoane. Frumos cadou de Ziua Culturii.
PS: Nu mă interesează discuția vaccin/antivaccin, deci nu mă bombardați cu mesaje de genul. Ceea ce vreau să vă spun e că în România respectarea oricărei legi e opțională”, spune Darius Prodan. 

Șeful Poliției sălăjene, Stupar Marius, spune că nu tolerează încălcarea elgii și se vor aplica sancțiuni în cazurile în care se impun

„Noi vom monitoriza toate evenimentele din fiecare UAT, la nivelul întregului județ pentru respectarea legislație în vigoare privind normele COVID-19. Nu vom tolera nicio încălcare a acestor norme și recomandăm tuturor să respecte legislația pentru că numai împreună vom pune capăt acestei pandemii provocate de virusul SARS-COV-2”, transmite comandantul IPJ Sălaj, Stupar Marius. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *