Polițistă din cadrul IPJ Sălaj bătută de soț și bănuită de infidelitate

În cursul zilei de miercuri, 17 iunie, în jurul orei 17.00, în parcarea centrului comercial Multicom din Zalău a avut loc un scandal la care a fost solicitată interevenția Poliției.

Fostul cadru MAI, Șerban Iulian Nicolae – fost lucrător în cadrul Biroul Arme și Centrul Operațional (dispecerat și 112) și-a agresat soția, pe Șerban Lăcrimioara Nadia – polițistă în cadrul IPJ Sălaj – Serviciul Cabinet, pe fondul geloziei. Nicolae i-ar fi aplicat mai multe palme peste față soției Nadia, care și ea la rândul ei l-ar fi mușcat de braț. Văzând că situația poate degenera, polițista Nadia Șerban a apelat la ajutorul poliției.

Surse apropiate familiei Șerban spun că polițista Nadia ar fi avut intenția de a divorța de Nicolae, iar în spatele acestor intenții ar fi stat defapt infidelitatea soției. Gurile rele spun că Nadia ar fi avut o relație extraconjugală de mai multă vreme cu un alt polițist, care recent a fost promovat într-o funcție de conducere în cadrul IPJ Sălaj.

Cei doi soți Nadia și Nicolae Șerban sunt căsătoriți de mulți ani și au împreună două fete.

Nadia Șerban este lucrător de poliție în cadrul IPJ Sălaj, iar în cursul zilei de miercuri 17 iunie, după ce a fost bătută, a depus o plângere penală la Poliția Municipiului Zalău pe numele soțului pentru comiterea infracțiuni de violență în familie. În aceeași zi, Poliția Municipiului Zalău a emis un ordin de protecție provizoriu valabil 5 zile.

Potrivit dosarului nr. 2007/337/2020, poliția a înaintat ordinul de protecție Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, iar la data de 19 iunie un judecător a admis ordinul care are o valabilitate de 6 luni.

Astfel că Șerban Iulian Nicolae a fost evacuat din locuința comună din Zalău și i-au fost interzise următoarele:

  • – să păstreze o distanță de 50 m față de soția Nadia, față de casă și față de locul de muncă IPJ Sălaj
  • – nu are voie să i-a contact cu Nadia, nici prin telefon, poșta sau internet
  • – Nicolae a fost obligat să-și predea toate armele deținute.

Dacă Șerban Nicolae încalcă ordinul de protecție riscă închisoarea de la 1 lună până la 1 an.

Azi, 23 iunie, Șerban Iulian Nicolae a făcut apel și a atacat ordinul de protecție admis de Judecătorie, urmând ca Tribunalul Sălaj să decidă definitiv dacă menține sau nu acest ordin emis de Poliție.

Soluția pe scurt:

„Respinge contestaţia formulată de contestatorul Ş I N, ca neîntemeiată Admite cererea formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA ZALĂU privind emiterea unui ordin de protecţie în contradictoriu cu intimatul Ş I N, Sălaj, CNP , privind-o pe victima Ş N, născută la data de . Dispune emiterea ordinului de protecţie pe durata unui termen de şase luni calculat de la data pronunţării prezentei hotărâri, respectiv 19.06.2020, prin care se iau următoarele măsuri: 1. Evacuarea temporară a pârâtului din locuinţa comună, localizată în mun. 2. Obligarea intimatului la păstrarea unei distanţe minime de 50 de m faţă de victima N Ş; 3. Obligarea intimatului la păstrarea unei distanţe minime de 50 de m faţă de reşedinţa victimei N Ş, şi faţă de locul de muncă al acesteia situat pe str. 4. Interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima; 5. Obligarea agresorului de a preda poliţiei armele deţinute; În baza art. 32 din Legea nr. 217/2003 atrage atenţia intimatului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an. Stabileşte pentru avocatul din oficiu Ionescu Paula, onorariu în cuantum de 500 de lei, în temeiul art. 2 alin. (1) lit. o) din Protocolul privind onorariile avocaţilor nr. 14511/14.02.2019, onorariu ce va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Sălaj. În tem. art. 29 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin de protecţie este executoriu şi instanţa dispune executarea sa fără somaţie şi fără trecerea unui termen. În tem. art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin de protecţie se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române din mun. Zalău în vederea punerii în executare şi supravegherii modului în care se respectă hotărârea. Cu drept de apel în ceea ce priveşte soluţia de emitere a ordinului de protecţie în termen de 3 zile de la pronunţare, cererea în acest sens se va depune la Judecătoria Zalău. Definitivă în ceea ce priveşte contestaţia împotriva ordinului de protecţie provizoriu. Pronunţată astăzi, 19.06.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre cameră consiliu  827/2020  19.06.2020.”

3 thoughts on “Polițistă din cadrul IPJ Sălaj bătută de soț și bănuită de infidelitate

  1. Relație extraconjugala…cu un șef nou împuternicit…dar asta e veche..mușchi sa ai și dacă mai ajungi și șef…atunci mai divorțează unele pentru tine

  2. Nu are nici o scuza sa o bata in secolul in care suntem, ai descoperit ca ii infidela(daca este adevarat) pleci de ce trebiue sa o bati. Oare el nu are nici oproblema? Foarte usor ii sa acuzi doar o singura parte.

  3. Nemernicul acesta din Șimleu de atâta ii în stare și să fie slugă la politic, cred că pentru asta a fost și promovat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.