Polițistul Alin Unguraș, vicelider al Sindicatului Europol, a decedat ieri într-un accident

O plimbare cu ATV-ul pare pentru mulți o activitate banală, de relaxare pentru care mulți tineri nu adoptă măsuri de siguranță și nu pun accent pe eventualele pericole. Așa s-a întâmplat și ieri după-masa, când tânăruș polițist Alin Unguraș de doar 29 de ani s-a urcat pe ATV alături de un copil de 6 ani și au plecat în drumeție pe dealurile din localitatea Stâna.

La un moment dat, Alin Unguraș s-a răsturnat cu ATV-ul, iar căzătura la costat viața. Copilul de 6 ani a supraviețuit accidentului, însă polițistul Alin Unguraș a decedat pe loc în urma rănilor suferite.

Alin Unguraș avea 29 de ani și lucra la Poliția Municipală Zalău – Biroul Ordine Publică. Alin era și vicepreședintele Sinducatului EUROPOL filiala Sălaj.

Ieri, 9 august, în jurul orelor 17.15 pe pășunea Berindei din loc Stâna, mun. Zalău, agentul de poliție Unguraș Alin din cadrul Poliției Municipiului Zalău, aflat în timpul liber, a condus în afara drumului public, ATV-ul înregistrat cu nr 1569 la Primăria Zalău, aflându-se ca ocupant și numitul P. Alain de 6 ani, iar la un moment dat mobilul de teren s-a răsturnat. În urma rănilor suferite, la orele 18:09 la fața locului a fost declarat decesul polițistului Unguraș Alin.

„Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri…

Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul!

Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol.

Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți.

Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!”, a transmis pe Facebook, Sindicatul Europol Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.