Lider ALDE: Premierul Ludovic Orban – atac nejustificat la justiție

Apucăturile lui Ludovic Orban nu pot rămâne nesancționate. În scurt timp, Orban și gașca lui vor ajunge să se ducă peste judecători să le spună ce trebuie decis.

Logica acestui Guvern în privința justiției este următoarea: daca lui Ludovic nu îi place un lucru, atunci trebuie să dispară sau trebuie criticat, fie că e vorba de Avocatul Poporului, fie că e vorba de CCR! Așa și în cazul judecătorilor.

Este foarte bine ca asociațiile de magistrați au luat act de apucăturile lui Orban și de declarațiile lui deplasate. Ar trebui să mai ia act de ele și liderii europeni care il țin pe Orban și Guvernul lui în puf, alături de Klaus Iohannis.

Reacția lui Orban ne arată că băieții ăștia sunt o gașcă și acționează ca atare. Nu mai contează legile în țara asta, nu mai contează nimic când e vorba să își apere unul dintre membrii găștii sale.

În ultimii 3 ani de zile, toți din PNL s-au prezentat ca fiind niște apărători ai independenței justiției, dar ei habar nu aveau ce e aia.
Independența este garantată constituțional la judecători Ludovicule!

Atât îl duce capul pe Ludovic Orban când vine vorba de o decizie a instanței în privința unui abuz al ministrului său. Nu ar trebui să ne mire, deoarece în 2015, când Iohannis a pierdut casa din Sibiu, a avut aceeași reacție. Mai exact, Iohannis spunea că îl nemulțumește decizia.

Atât pot cei din PNL și abia acum vedem disprețul lor adevărat față de justiție și față de respectarea legii.

Valeriu Radu Crișan, președinte ALDE Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.