Premierul Orban hăituit la Timișoara și i s-a cerut demisia

Premierul Ludovic Orban, certat la Timişoara! A fost comparat cu Viorica Dăncilă şi i s-a cerut demisia.

Prim-ministrul României face un tur de forţă în vestul ţării, iar în urmă cu puţin timp a ajuns la Timişoara, unde prima dată s-a oprit pe şantierul centurii de sud.

A verificat stadiul lucrărilor, a căror valoare depăşeşte 60 de milioane de euro, pentru cei 26 de kilometri de şosea.

Aici însă, a venit şi Cristi Brâncovan, care i-a reproşat premierului că investiţia bate pasul pe loc, pentru că banii care au fost alocaţi, la început de an, au fost puţini.

“Domnule prim-ministru, vă rugăm să vă opriţi şi pe Calea Şagului, să vedeţi cum suportă cetăţenii tirurile de 40 de tone, care trec zi de zi, asta în timp ce dumneavoastră asiguraţi finanţare de 12,5%. Execuţia, în momentul de faţă, este de sub 10%, undeva, mai precis, de 5%. Nu e normal! Vă comportaţi exact ca şi Guvernul Dăncilă”, i-a spus Cristian Brâncovean, premierului, după care i-a cerut demisia lui Orban.

Premierul a dat însă asigurări că varianta de ocolire sud va fi gata în septembrie 2021.

După vizita de pe şantier, Ludovic Orban a participat la semnarea contractelor de finanţare din fonduri europene „Creşterea capacităţii de reacţie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2” şi „Dotarea centrelor sociale Inocenţiu M. Klein şi Sfântul Francisc Timişoara în contextul crizei sanitare COVID-19”.

Sursa de Vest Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.