Premierul Orban s-a afișat cu primarul inculpat din Șimleu, judecat pentru corupție

Ludovic Orban a strigat adunarea în Parcul Central, unde le-a vorbit despre strategia de campanie celor peste 50 de PNL-iști prezenți.


În cadrul vizitei de ieri, 26 iunie, la Zalău, a premierului Ludovic Orban, acesta și-a încheiat activitatea cu o acțiunea electorală organizată în Amfiteatrul din Parcul Central unde la ora 18.00 a chemat toți liberalii.

Circa 50 de peneliști au fost prezenți la întâlnirea de partid din parc, unde pe lângă temele privind administrația sau discutat și subiecte privind organizarea și desfășurarea campaniei electorale.

O fotografie surprinsă de un zălăuan ilustrează cum premierul României, Orban (și el certat cu DNA) s-a afișat lângă primarul orașului Șimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș, judecat pentru fapte de corupție.

Primarul Septimiu Țurcaș apare în fotografie vorbind la telefon, fiind foarte îngrijorat, și pe bună dreptate. Septimiu Țurcaș aflat la al patrulea mandat de primar în Șimleu este și prim-vicepreședinte al PNL Sălaj, al doilea om din partid după lidero suprem vălcăuanul Lucian Bode.

În 8 iulie, Tribunalul Maramureș urmează să pronunțe sentința pe fond în cazul lui Septimiu Țurcaș, care riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.