Premierul Orban vine vineri, 26 iunie, la Zalău

Prim-ministrul Ludovic Orban va ajunge în Sălaj la finele săptămânii. Aceasta este prima vizită pe care o face în judeţ în calitate de premier, scrie Adevărul.

Premierul Ludovic Orban este aşteptat vineri, 26 iunie, în judeţul Sălaj. Surse politice susţin că prim-ministrul vine la Zalău pentru a semna contractul privind proiectarea şi execuţia lotului Zimbor – Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania, în lungime de 12,24 km.

Ministerul Transporturilor a anunţat, recent, că ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SC SA&PE CONSTRUCT SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, cu preţul de 680.405.395,28 Lei fără TVA şi un punctaj total de 100 puncte, din care 45 de puncte pentru componenta financiară şi 55 de puncte pentru componenta tehnică. Preţul pe km de autostradă este de 55.588.676,08 lei fără TVA, reprezentând 11.495.238,86 Euro fără TVA.

În programul vizitei lui Ludovic Orban în Sălaj a mai fost inclusă o întâlnire cu reprezentanţii Clubului Oamenilor de Afaceri, precum şi cu membrii organizaţiei judeţene a PNL, au mai precizat aceleaşi surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.