Președinte ALDE Sălaj, Valeriu Crișan: “Inconstanta Ministrului Cîțu”

Ministrul Cîțu dovedește o inconstanță în ceea ce privește comunicarea publică, astfel încât ajungi să te întrebi dacă are o natură bipolară.
Acesta a reușit ca în lunile în care a ocupat această funcție să se sucească de la o zi la alta în privința declarațiilor sale, încât nimeni nu știe ce să mai creadă.
De la „economia României va ieși din criză mai bine decât ne așteptam”, declarație făcută marți seara, la ”plata salariilor, pensiilor vor avea o problemă”, declarație făcută miercuri seara, este o diferență majoră.
Ce să înțeleagă românii? Până la urmă care e situația? Sau în continuare cei din Guvern habar nu au ce se întâmplă în România?
Guvernul e responsabil de dezvoltarea societatii noastre ca intreg și de trecerea peste această perioadă dificilă.
Pe cale de consecinta, el trebuie sa ia in calcul toate riscurile, nu numai cele sanitare, ci si cele economice, sociale, psihologice, pe termen scurt, mediu si lung.
Însă, în cazul nostru, cine să aibă în vedere aceste lucruri? Dl Cîțu care a fugit de funcția de premier? Dl Orban care așteaptă lumină de la Cotroceni? Dl Iohannis care așteaptă ordin de la prietenii externi?
România nu are la ora actuală niciun plan pentru economie. Este evident că ne aflăm în situația în care riscăm să ratăm startul repornirii economiei din cauza unor inconștienți care ne conduc, a unor incapabili să vină cu soluții.
Crearea unui fals sentiment de securitate nu aduce nimic bun, după cum nici crearea panicii. Însă, sentimentul de securitate, de siguranță îl ai în momentul în care vezi că Guvernul care conduce țara are o viziune.
E un moment în care e mare nevoie de leadership și asta e marfă rară în privința guvernului PNL.

Președinte ALDE Sălaj – Valeriu Crișan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.