Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, atac dur la liderul PNL, Ludovic Orban, după vizita de la Cluj

Emil Boc și Alin Tișe l-au lăsat singur pe Președintele Camerei Deputaților în timpul conferinței de presă de la Cluj. Este un mesaj clar transmis publicului. Liderii de la Cluj nu sunt în cele mai bune relații cu cei de la București, scrie GazetadeCluj.ro

Ludovic Orban, alături de ministrul de Interne, Lucian Bode și ministrul Agriculturii, Adrian Oros, au susținut o conferință de presă la sediul PNL din Cluj. Din partea PNL a fost prezent doar Daniel Buda, liderul județean al PNL Cluj.

Orban fost azi în vizită la Cluj, dar în cadrul conferinței de presă acesta a fost abandonat de Emil Boc și Alin Tișe. În urma întrevederi cu Orban, Tișe transmite un mesaj usturător în care îl acuză de lipsă de respect.


Mâine, 15 mai, liderul PNL, Ludovic Orban – președintele Camerei Deputaților, are programată o vizită de lucru la Sălaj, ocazie cu care va face o oprire la Autostrada Transilvania, după care va vizita Secția Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Zalău. Tot mâine, Ludovic Orban însoțit de ministrul Lucian Bode – liderul PNL Sălaj, vor participa la o ședință cu membri partidului.


„Legat de vizita DL Orban ,

Nu voi mai accepta ca munca mea din județ să fie folosită ca exerciții de imagine ale unora care vin în vizită pe aici și apoi pleacă . Să-și facă imagine cu activitatea și cu realizările lor, dacă o au. E o chestiune de etica politică.

Oameni incompetenți în județele lor (care nu au câștigat la vot direct nici o bătălie electorală) vin la Cluj să se laude cu munca altora iar apoi ne tratează cu lipsa de respect: vezi numirea prefectului de Cluj. Ne pretind rezultate electorale bune iar apoi prin decizii arbitrare ne îngreunează munca politică din județ și ne afectează negativ electoral.

Oameni inferiori politic vin la Cluj să se laude cu munca noastră și să o dea exemplu. Am trecut de faza aceasta. Nu mai impresionează pe nimeni acest comportament politic al unora.

Activitatea mea politica administrativă este cartea mea de vizita.

Politica se schimbă. Oamenii trebuie să se schimbe. Unii din partid încremeniți in funcții nu înțeleg asta și vor fi vânturați de electorat.

Reformarea PNL este obligatorie. Un partid nereformat nu poate reforma România”, declară Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *