Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, are în plan construirea unui aquapark în comuna Crișeni

Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Sălaj adoptată de Consiliul Județean Sălaj conține 45 de proiecte care vizează: sănătatea, turismul, infrastrucrura și dezvoltarea urbană și rurală.
1️⃣ Astăzi vorbim despre proiectele din turism.
În strategia de dezvoltare a județului Sălaj, aprobată de Consiliul Județean, se vorbește foarte mult despre dezvoltarea turismului.
Doua dintre obiectivele strategiei sunt:
👉 Dezvoltarea sectorului turistic local printr-un efort integrat de reabilitare a infrastructurii, funcționalizare a obiectivelor și promovarea
acestora
👉 Realizarea unei strategii de marketing local, dezvoltarea și promovarea unui brand județean (identitate județeană) pornind de la conceptul „Țara Silvaniei” și de la produsele locale specifice
Proiecte principale:
🔶 Restaurare ansamblu Castel Beldy
🔶 Drumul vinurilor din judeţul Sălaj: Şimleu Silvaniei – Camăr – Carastelec – Borla – Şamşud
🔶 Construirea unui Aquapark în zona Crișeni
🔶 Includerea bisericilor de lemn într-un circuit turistic zonal şi regional
🔶 Punerea în valoare a Castrului Roman Porolissum
Obiective cheie:
🔻 Dezvoltarea sectorului turistic local printr-un efort integrat de reabilitare a infrastructurii, funcționalizare a obiectivelor și promovarea acestora, încât numărul turiștilor să se dubleze în perioada 2021-2027.
🔻 Realizarea unei strategii de marketing local, dezvoltarea și promovarea unui brand județean.
Fiecare comunitate locala are nevoie de o strategie de dezvoltare pentru că dezvoltarea unei comunități trebuie să se facă cu respectarea principiilor dezvoltării durabile – satisfacerea nevoilor prezentului fără a compromite șansele generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi.
Vă invit să consultați Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Sălaj accesând link-ul de mai jos: https://bit.ly/3Gl0dqH

2 thoughts on “Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, are în plan construirea unui aquapark în comuna Crișeni

  1. Despre promovarea dacilor și a Cetății Dacidava (Magura Simleului, Cetatea dacilor liberi) nu se vorbește deloc. Oare de ce???

  2. Într-adevăr un aquapark este tot ce lipsește județului Sj.D-nul președinte are inițative originale,această „mică”investiție fiind de o importanță capitală pentru economia județului!
    Felicitări cu grămada!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *