Președintele Iohannis: „În fața unei boli ești precaut sau ești prost!”

Toți cei care considerați că nu sunt motive întemeiate pentru o nouă stare de alertă sunteți proști! V-a spus-o președintele vostru în direct!

Toți cei care doriți să știți ce se va întâmpla, ce veți putea face sau nu, de săptămâna viitoare, trebuie să așteptați până pe 16. Doar atunci veți putea citi în Monitorul Oficial ce a decis haoticul guvern liberal. Eventual tot spre miezul nopții, cum v-au obișnuit…

Prostie? Sfidare? Aroganță? Da, toate la un loc! Aceasta este #Românianormală promisă de Președinte și implementată de Orban!

PNL îi sfidează pe români și vrea să-i țină în restricții aberante pentru alte 30 de zile. Vom modifica starea lor de alertă. Exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsați la porțile spitalelor și economia se duce de râpă. Ei vor doar să dea tunuri și să-și premieze incompetenții cu carnet de partid. Voi, restul, nu existați! Și nici măcar nu se sfiesc să v-o transmită verde în față!

Noi am învățat să-i ascultăm pe români. Vom transforma starea de alertă băgată pe gât țării de Orbannis în traseul optim întoarcerii către normalitate!

Toți cei care considerați că nu sunt motive întemeiate pentru o nouă stare de alertă sunteți proști! V-a spus-o președintele vostru în direct! Toți cei care doriți să știți ce se va întâmpla, ce veți putea face sau nu, de săptămâna viitoare, trebuie să așteptați până pe 16. Doar atunci veți putea citi în Monitorul Oficial ce a decis haoticul guvern liberal. Eventual tot spre miezul nopții, cum v-au obișnuit…Prostie? Sfidare? Aroganță? Da, toate la un loc! Aceasta este #Românianormală promisă de Președinte și implementată de Orban! PNL îi sfidează pe români și vrea să-i țină în restricții aberante pentru alte 30 de zile. Vom modifica starea lor de alertă. Exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsați la porțile spitalelor și economia se duce de râpă. Ei vor doar să dea tunuri și să-și premieze incompetenții cu carnet de partid. Voi, restul, nu existați! Și nici măcar nu se sfiesc să v-o transmită verde în față!Noi am învățat să-i ascultăm pe români. Vom transforma starea de alertă băgată pe gât țării de Orbannis în traseul optim întoarcerii către normalitate!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 12 iunie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.