Prima confruntare electorală la Șimleu: Dan Pop Silvășan vs Cătălin Septimiu Țurcaș

Unul dintre cei mai tineri candidați la alegerile din 27 septembrie, Pop Dan Silvășan – medic dentist – candidatul Pro România la funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei îl provoacă la o dezbatere publică pe contracandidatul său Cătălin Septimiu Țurcaș – candidat independent.

„Bună ziua domnule primar Septimiu Turcaș Cătălin! În primul rând vă salut și vă spun cu respect că suntem adversari politici și nu dușmani personali. Cu astea fiind spuse știu că eu fiind mai tânăr, nu prea se cade să dau lecții, dar aflandu-ne în campanie electorală, acest tip de abordare e permisă.

În al doilea rand, vreau să vă spun că o persoană aflată în situația d-voastră și-ar fi depus demisia de onoare. Știți ce înseamnă aia, onoare? Onoare înseamnă că atunci când ai probleme, te retragi, ți le rezolvi, apoi revii. Nu să stai să te rogi pentru voturile tovarășilor obedienți. Zic asta pentru că un fiu de preot ar trebui să aibă în conștiința lui onoare și respect, atât pentru cetățeni cât și pentru statutul social format de-a lungul anilor.

Ca atare, vă adresez o invitație la o dezbatere publică pentru a desluși alegătorilor motivele reale pentru încă un mandat de patru ani la cârma primăriei. Chiar sunt curios să aflu ce anume n-ați reușit să realizați atât de important în 16 ani de mai e nevoie de încă 4?”, a transmis Pop Dan Silvășan.

2 thoughts on “Prima confruntare electorală la Șimleu: Dan Pop Silvășan vs Cătălin Septimiu Țurcaș

  1. Au, la sentiment direct! Tind să cred că e prea laș pentru o dezbatere publică având în vedere problemele care le are.

    By the way, succes tuturor candidaților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.