Primăria Hereclean are deschise mai multe șantiere și se lucrează în toate satele

Primăria Hereclean, condusă de primarul Dobrai Francisc se zbate ca cetăţenii să beneficieze de utilităţi şi de cele mai bune condiţii de trai. Datorită faptului că Hereclean este foarte aproape de municipiul Zalău, tot mai mulţi oameni se mută de la oraș la țară.

În ultima perioadă, pe lângă proiectele de infrastructură rutieră sau modernizare a unităților de învățământ, Primăria Hereclean s-a gândit şi la extinderea reţelei de apă.

Astfel, din bugetul local se execută o extindere de rețea de apă pe o lungime totală de circa 1,6 kilometri, respectiv:

  1. Badon – 600 m
  2. Guruslău – 200 m
  3. Panic – 400 m
  4. Hereclean – 320 m
  5. Dioșod – 100 m

În perioada următoare vor începe lucrările și la forajul pentru alimentare cu apă a satului Panic. Autoritățile locale au în derulare și un proiect de canaliare pentru satele Hereclean, Panic și Badon, proiect derulat de Compania de Apă cu fonduri europene prin POIM. Tot în cadrul POIM, toate satele din comuna Hereclean vor fi conectate la rețeaua de apă din lacul de acumulare Tarnița, Gilău.

La fel ca şi alte comune din Sălaj, comuna Hereclean este inclusă în Master Planul Companiei de Apă pentru reţeaua de apă de la Gilău, dar şi pentru reţeaua de canalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.