Primăria Hereclean distribuie 4.000 de măști gratuit tuturor cetățenilor

Un exemplu demn de urmat este cel al autorităţilor locale din Hereclean, care au luat măsuri pentru protejarea cetățenilor împotriva virusului COVID-19


În aceste momente dificile cu care ne confrutăm, sunt cazuri în care ne dăm jos pălăria pentru acţiunile unora, aşa cum este cazul şi pentru Primăria Comunei Hereclean. Primarul Dobrai Francisc a luat măsurile necesare pentru ca fiecare cetățean din comună să fie protejat împotriva COVID-19, dar și măsuri pentru protejarea elevilor din clasele 8 și 12, care urmează să își reia cursurile.

Toți cetățenii primesc gratuit măști de protecție

Autorităţile locale au demarat o amplă acţiune de distribuire a 4.000 de măști pentru toți cetățenii cu titlu gratuit. Acțiunea a demarat azi, 11 mai și va fi finalizată până la sfârșitul săptămânii, ținând cont de faptul că după data de 15 mai, purtarea măștilor devine obligatorie.

Școlile urmează să fie dezinfectate total, iar elevii primesc măști gratuite

Totodată, Primăria Hereclean a alocat sumele necesare pentru ca fiecare unitate de învățământ de pe tereritoriul comunei – 1 unitate de învățământ în Hereclean și 3 unități de învățământ în Panic, să achiziționeze măști pentru elevi, profesori, dar și soluții de dezinfecție pentru dezinfecția claselor unde se vor desfășura cursurile.

Vom reveni și cu alte informații și realizări ale Primăriei Hereclean!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.